Najnovšie recenzie zo sekcie Skicáre a náčrtníky
- naozaj hladky, pevny papier
- cista biela farba
- Žiadna
- Bolo vsetko super
- výhodná, zodpovedajúca cena pre testovací, pracovný materiál
Ok
Splnil moje očakávania.
Splnil moje očakávania.
Stále som len na začiatku skúšania rôznych akvarelových techník, ale zatiaľ som veľmi spokojná. Produkt odporúčam začiatočníkom ako som ja :-)
Skúšam rôzne papiere na akvarelovú tvorbu. Zatiaľ som nevyskúšala všetky techniky, ale som veľmi spokojná s kvalitou.
Kvalita
- Pevny papier a kvalitny
- Cena, gramaz, mnozstvo a kvalita super!!!
- páči sa mi akvarelová maľba...teším sa ako ju vyskúšam
Tento papier som kupoval pre špecifickú potrebu - nalepiť naň samolepiacu fóliu s vyrezanou šablónou a potom ju premalovať.
Nie každý akvarelový papier však znesie samolepiacu fóliu, teda, že sa odlepením šablony nestrháva aj vrstva akvarelového papiera, čím sa ničí namaľovaný vzor. Po skúšaniach som zistil, že vhovujúci je práve Fabriano cold press 200g.
Tento blok je lepený zo všetkých strán, na odlepenie jednotlivých listov je dobré použiť nôž, vtedy sa nestrhne aj časť z hrán papiera.
fajnový papier, jednoduchý dizajn ale ako zato fajnový, cena celkom pohodička. Určite odporúčam
- Kvalita za výhodnú cenu.
- Rýchle dodanie.
Väčšinou používam akvarelový papier Fabriano, ale tento mám na menšie projekty. Vyhovuje cenovo a kvalita zodpovedá cene.
tento typ bloku mám prvý krát. Zatiaľ ho neviem ohodnotiť, ale splní účel. Kresba pero dobre drží a povrch je lesklý .
- Jednoduchý a prakticky dizajn. Vyborna kvalita.
Nemusím vymeriavať ako pri prírodnom baliacom papieri, ktorý sa navyše aj krúti.
- zo skicárom som veľmi spokojná.
Zobrazujem 61 - 80 zo 130 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »